۱۳۹۳ مهر ۶, یکشنبه

شیرینی کاکائویی با کره بادام زمینی و جوپرک بدون نیاز به فر


دوستان عزیزم ،این شیرینی خیلی خوشمزست و درست کردنش بسیار راحته و احتیاجی هم به هم زن برقی و فر نداره .بهتون پیشنهاد می کنم که امتحانش کنید .

 این شیرینی تخم مرغ و بیکینگ پودر هم نداره .


مواد لازم :

شکر ½ پیمانه
کاکائو 2 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
شیر ¼ پیمانه
کره ی بادام زمینی کرمی ½ پیمانه یا کرانچی ½ پیمانه سر پر
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
جو دوسر پرک 1و ½ پیمانه
کاغذ روغنی


روش تهیه :

در یک قبلمه کره رو بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بشه .


 بعد شیر ،شکر و کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید


 و بزارید بجوشه


از وقتی که کامل جوشید بزارید به مدت 1 دقیقه بجوشه .از روی حرارت برداشته ، کره ی بادام زمینی  و وانیل رو داخلش بریزید و مخلوط کنید


 و بعد جو پرک رو اضافه کنید . روی کاغذ روغنی از خمیر با قاشق مقداری بریزید و صاف کنید . از این مرحله یادم رفت عکس بگیرم چون باید سریع و قبل از سرد شدن انجام بشه . من به اندازه ی 1 قاشق مرباخوری خیلی سر پر ریختم و 18 عدد شیرینی داشتم، شما می تونید به هر اندازه ای که دوست دارید بریزید  .


 بزارید شیرینی ها خنک بشه و خودش رو ببنده ، می تونید بعد از خنک شدن 10 دقیقه توی یخچال قرار بدید تا خودش رو کامل ببنده .


*** من از کره ی بادام زمینی کرانچی استفاده کردم که خرده های بادام زمینی داخلش هست .
*** این شیرینی خیلی خوشمزست و سریع خورده می شه بهتون پیشنهاد می کنم که 2 برابر این مقدار رو درست کنید، چون این مقدار زیادی نیست.
نوش جان / ارغوان


۱۴ نظر:

  1. به به چه خوشمزه است این پودر کاکایو با جو باید ترکیب خوبی باشه
    من الا اینا رو میخوام خوب ای خدا اینجا جودوسر گیرم نمیاد :(
    اون عکس پاپیونی خیلی بامزه شده / نوش جوووووووون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی عزیز دلم ، خوشمزه بود و متفاوت .چون بافتش با کوکی های داخ فر فرق می کنه ، ایشالا هرجه زودتر جو دوسر پیدا بشه
      خیلی ممنون شادی جون <3

      حذف
  2. دستت درد نکنه عزیزم ، حتما خوشمزست، از ترکیبش معلومه ، نوووش جان :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3 من این ترکیب رو دوست دارم ،جاتون خالی عزیزم <3

      حذف
  3. ممنون ارغوان جون. عالی شده به به امتحانش میب کنم. شاد باشی عزیزم

    آپم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم عزیزم ، امیدوارم که درست کنی و لذت ببرید . از همین الان نوش جونتون

      حذف
  4. merc as shoma .dar semn parak jo hame ja hast

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جو پرک نه دوست عزیز جودوسر پرک

      حذف
  5. Aya bayad jo parak shoste shavad ya na
    dar surati ke bayad shoste shavad Aya hamantor khis dakhele mavade shirine rikhte mishavad ya bayad khoshkesh kard?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جوی دوسر پرک خیلی نازک و نرم هستش و مثل اون جویی که در سوپ استفاده می کنید نیست و احتیاجی به خیس کردن و شستن نداره

      حذف
  6. ما درست کردیم خوب نشد شل بود ونمیدونم اشکال کار کجا بود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. متاسفم که خوب نشده . احتمالا کم گذاشتید بجوشه ،نباید اون زمان یک دقیقه رو از اولین حباب زدن حساب کنید . بلکه از زمانی که کامل به جوش میاد . البته در یخچال گذاشتنش هم کمک می کنه که سریع تر و بهتر خودش رو ببنده ولی خمیر من اصلا شل نبود .

      حذف
  7. ممنون من هنوز درست نکردم فکر میکنم خوشمزه باشد با تشکر پروین

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم پروین جان ، از نظر من که خوشمزه بود . من ترکییب کره ی بادوم زمینی با کاکائو رو دوست دارم . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . از همین الان نوش جونتون

      حذف