دوستان عزیزم ، این مافین خیلی خوشمزست و بافت
خوبی داره و وجود انبه رطوب مناسبی بهش می ده و وجود چیپس دارچین خوشمزه و معطرش می کنه.
و خوبیش اینه که درست کردنش خیلی سادست و احتیاجی به همزن برقی نداره . اگه مثل من به مافین های میوه ای علاقه دارید امتحانش کنید.
و خوبیش اینه که درست کردنش خیلی سادست و احتیاجی به همزن برقی نداره . اگه مثل من به مافین های میوه ای علاقه دارید امتحانش کنید.
مواد لازم :
آرد سفید 1و ½ پیمانه
آرد کامل گندم ½ پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک نوک کارد
شکر ¼- 1/3 پیمانه ( بنا به شیرینی انبه و چیپس
شکلاتتون میتونید میزانش رو تغییر بدید ،من ¼ ریختم)
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¼ پیمانه
ماست 1/3 پیمانه
شیر ¼ پیمانه
انبه 1 پیمانه سر پر مکعبی خرد شده ( بسته به
سایز انبتون داره ،مال من کمتر از 1 عدد بود )
چیپس شکلات ½ پیمانه ( من از چیپس دارچین
استفاده کردم )
روش تهیه :
در قالب های مافین کپسول کاغذی قرار بدید یا
قالب های مافین رو چرب کنید . من همیشه کپسول ها رو هم چرب می کنم چون در خیلی از
موارد به کپسول ها می چسبه .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشنن کنید .
مواد خشک که شامل آرد ،بیکینگ گودر ،نمک و شکر
هستش رو در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید . در یک کاسه ی دیگه تخم مرغ ها رو با قاشق
یا هم زن دستی هم بزنید و بعد ماست و روغن و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا
کاملا مخلوط و یکدست بشند .
انبه ی خرد شده رو هم به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط
کنید ،بعد چیپس شکلات رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید ،مقداری از چیپس شکلات رو
برای روی مافین ها نگه داره .
حالا مخلوط تخم مرغ رو به آرد اضافه کنید و مخلوط
کنید .
خمیر کیک رو در کپسول های مافین بریزید . من چون
می خواستم مافین های برآمده و تپلی داشته باشم ¾ هر کپسول رو گر کردم و 9 تا مافین
داشتم ، اگه 2/3 هر کپسول رو پر کنید ، 12 عدد مافین خواهید داشت .
قالب رو در
طبقه وسط به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون
بیاد بزارید . بعد از در اوذدن از فر 5 دقیقه با قالب روی تور سیمی قرار بدید
و
بعد از قالب در آورده و روی تور سیمی بزارید تا کاملا خنک بشه .
*** من بافت و رنگی که آرد کامل به مافین می ده
رو دوست دارم برای همین از آرد کامل هم استفاده کردم ، شما می تونید همش رو از آرد
سفید استفاده کنید .
*** می تونید برای این مافین از چیپس شکلات قهوه
ای یا سفید استفاده کنید .من از چیپس دارچین استفاده کردم که خیلی طعم و عطر خوبی
بهش داده بود ،اگه چیپس دارچین در دسترس دارید حتما ازش استفاده کنید .دفعه ی بعد
شاید 1 قاشق چایخوری دارچین به مخلوط آرد اضافه کنم و چیپس شکلات سفید بریزم .
نوش جان / ارغوان
به به عجب مافینی شده , چه پفی کرده
پاسخحذفارغوان جون منظور از ارد سفید همون ارد معمولی هست ؟؟ و ارد کامل گندم کدومه ؟؟
خیلی ممنون گیلدا جون ،جاتون خالی عزیزم <3
حذفبله آرد سفید همون آرد معمولی هستش ، من همیشه می نویسم آرد همه منظوره All purpose Flour برای همه سوال پیش میاد این دفعه به زبون اونا نوشتم .
آرد کامل گندم همون آرد سنگک هستش whole wheat flour
متوجه هستم , حق دری عزیزم
حذفپس ارد سنگک باید کمی تیره باشه اگه اشتباه نکنم , یعنی اردی که کمی سبوس داره
بله عزیزم ،همین طوره تیره تر هستش و با سبوس آرد شده
حذفچقدر بافتش عالی شده ارغوان جان ، کاملا اسفنجی ، من خیلی انبه دوست ندارم ، اما چون تو درست کردی ، یه تیکه ازش میخورم ، چون مطمئنم خوشمزست :)))
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم <3 شما همیشه به من لطف دارید
حذفتو کیک خوشمزه می شه ، البته من کیک های میوه ای رو دوست دارم