۱۳۹۳ مهر ۱۷, پنجشنبه

پاستا با سس کدو حلوایی و گوشت



اگه طعم های جدید رو دوست دارید این پاستای خوشمزه روامتحان کنید ،ما  که خیلی دوست داشتیم .

 حالا که فصل کدو حلوایی هستش می شه غذاها و دسر های خوشمزه ای باهاش درست کرد و لذت برد و از خواص فراوانش بهره مند شد . من این غذا رو از برنامه ی  شف اسامه سید سر آشپز مشهور مصری که در دبی هستش یاد گرفتم .

مواد لازم برای 3- 4 نفر 

برای سس گوشت و کدو حلوایی :

گوشت نازک خلال شده مثل گوشت بیف استروگانف  300 گرم(میتونید از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده کنید و به اندازه ی دلخواه برش بزنید ،من از گوشت گوساله به این شکل استفاده کردم ،حتی اگه خواستید می تونید از  سینه ی مرغ هم استفاده کنید )
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
 1 عدد پیاز درشت رنده شده
3 حبه سیر رنده شده
گوجه فرنگی پوست و تخم گرفته ی مکعبی خرد شده 1 پیمانه (2-3 عدد بسته به سایز گوجه فرنگی ،میتنید برای 1 دقیقه گوجه فرنگی رو در آب جوش بندازید و این طوری پوستش خیلی راحت کنده می شه یا از کنسرو آماده استفاده کنید )
رب گوجه فرنگی  3-4 قاشق غذا خوری
آب 1.5 تا 2 پیمانه
نمک و فلفل و ادویه (شامل دارچین ،زیره ،جوز هندی ،پودر تخم گیشنیز ،زنجبیل مقدارش بسته به ذائقه ی خودتون )
½ پیمانه آب پرتقال
2 پیمانه کدو حلوایی مکعبی درشت خرد شده
گیشنیز خرد شده برای تزئین
خرما ی هسته در آورده شده و نصف شده  9 عدد در صورت تمایل 

برای پاستا :

پاستا  از هر فرمی که دوست دارید 250 گرم (من از فتوچینی استفاده کردم )
 پودر فلفل سیاه ½ قاشق مربا خوری
پودر هل  ½ قاشق مربا خوری
دانه ی میخک 3 عدد
پودر فلفل قرمز تند ¼ قاشق مربا خوری 
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری 


 روش تهیه : 


روغن رو در قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه و گوشت رو داخلش بندازید و سرخ کنید ،شعله باید زیاد باشه تا گوشت آب نندازه ،بعد از این که گوشت سرخ شد ،گوشت رو از قابلمه خارج کنید و پیاز رو اضافه کنید و تف بدید تا سبک بشه و بعد سیر را اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد گوجه فرنگی های خرد شده رو اضافه کنید  رو اضافه کنید  و بعد آب  و بعد  نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کنید و بعد آب پرتقال رو اضافه کنید و بعد گوشت سرخ شده و کدو حلوایی رو اضافه کنید ( اگه از گوشت با تکه های بزرگتری استفاده کردید اول بذارید گوشت مقداری بپزه و بعد کدو حلوایی رو اضافه کنید ) کدو حلوایی تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و سس غلیظ بشه.
 مقداری آب و نمک و روغن بزارید تا  جوش بیاد و پاستا رو در آن بریزید بپزه و آبکش کنید ، در قابلمه ای  3 قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت  متوسط بزارید و بعد  فلفل سیاه ،هل ،دانه ی میخک ،فلفل قرمز تند رو اضافه کنید و کمی تف بدید و بعد پاستای آبکش شده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و 2 دقیقه بذارید باشه و مخلوطش کنید و کنار بزارید .
نمک و فلفل و ادویه ی سس غلیظ شده رو اندازه کنید ،  من پاستا رو در ظرف کشیدم و سس رو روش ریختم و تزئینش کردم ولی بهتره که در قابله سس رو رو پاستا بریزید و مخلوط کنید وبزارید 3 دقیقه  روی شعله  بمونه  تا مزه ها به خرد هم بره و بعد در ظرف بکشید و با گیشنیز و خرما تزئین کنید .
*** مقدار فلفل سیاه و قرمز دستور بیشتر از دوبرابر مقداری بود که من اینجا نوشتم و من خودم مقدارش رو کم کردم ولی باز هم تند بود  ولی نه خیلی و برای ما قابل قبول بود ،شما مقدارش رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید .
*** این غذا با وجود کدو حلوایی و آب پرتقال شیرین نیست ،شاید کدو حلوایی به اندازه ی  کمتر ازهویج  شیرینه البته بستگی به کدو حلوایی تون هم داره ،البته در غذای تند یه طعم شیرین می چسبه که البته اون با خرمایی که روش گذاشته می شه تامین می شه که باز هم بستگی به ذائقه ی خودتون داره ،می تونید از خرما استفاده نکنید .
*** میتونید به جای گیشنیز از جعفری استفاده کنید ولی گیشنیز با مزه ی این پاستا هم خونی بهتری داره.


نوش جان / ارغوان 





۲ نظر:

  1. من تا حالا کدو حلوائی تو غذا استفاده نکردم ، باید یه بار امتحان کنم ، دستت درد نکنه بابت دستور کاملت :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم عزیزم <3
      من دفعه ی دومی بود که درست می کردم ،قبلا کدو پلوی شمالی رو درست کرده بود . اونم خیلی خوشمزه بود .

      حذف