دوستان عزیزم ، این نوع کباب خیلی خوشمزست و در
فر درست می شه با این این حال طعم دودی بسیار دلپذیری می گیره مثل کبابی که روی
منقل کباب شده .
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
گوجه فرنگی 1 عدد کوچک ریز خرد شده
سیر 2 حبه رنده شده
گیشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری پر
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گیشنیز ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
برای سس :
4 قاشق غذا خوری ارده
ماست ½ پیمانه
سرکه 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
آب ¾ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
روش تهیه :
گوشت چرخ کرده رو با بقیه ی مواد مخلوط کنید و
ورز بدید تا خوب مخلوط بشند و چسبنده و یکدست بشه.
از خمیر تکه های بردارید و به
صورت انگشتی شکل بدید و در طرف یا سینی فر چرب شده بزارید و سینی رو در طبقه ی اول
فر 200 درجه برای 20 دقیقه بزارید تا پخته بشه.
سینی رو از فر در بیارید و یه کاسه با آلومینویوم فویل درست کنید و وسط سینی بین
کباب ها بزارید و داخلش یه قاشق غذا خوری روغن
مایع بریزید .
یه تکه ذغال رو روی شعله ی گاز گداخته کنید
و بعد داخل کاسه ی
آلومینیومی که روغن توش ریختید بندازید که شروع به دود کردن می کنه و سریع روی ظرف
رو با الومینیوم فویل ببندید تا دود خارج
نشده و کباب دودی بشه .
حالا سس رو اماده کنید . همه ی مواد سس رو با هم مخلوط
کنید .
آلومینیوم رو از روی کباب ها بردارید و کباب ها رو در ظرفی که به اندازه ی
کباب ها باشه بریزید و سس رو روی کباب ها بریزید
و دوباره توی فر بزارید و شعله ی
بالا رو روشن کنید برای 8 تا 10 دقیقه تا
کمی سس غلیط بشه ، لازم نیست روش خیلی برشته بشه و سس سفت بشه.
حالا کباب های
خوشمزه ما با یه سس بسیار خوشمزه که اونم طعم دودی گرفته آماده هستش ومی تونید با
برنج سرو کنید .
نوش جان / ارغوان
چه روش جالبی برای دودی کردن
پاسخحذفیادمه گیلدا جون هم یه پلویی درست کرده بود و به همین شیوه دودی کرده بودش
من کباب خیلی دوست دارم باید خوشمزه باشه بخصوص با سس
نوش جون عزیزم
آره در کشور های عربی از این روش برای دودی کردن استفاده می کنند . اون پلویی هم که گیلدا جون درست کردند ، پلویی معروف به مندی هستش که غذای مردم یمن بود و البته خیلی پر طرفدار و خوشمزست و رستوان های زیادی ایجا هستند که نوع غذا رو می فروشند .
حذفآره ،خیلی با اون سس ارده ی دودی خوشمزه بود .
خیلی ممنون شادی جونم ، جاتون خالی عزیزم <3
حذفمن نمیفهمم چجوری اینکارو کردین اخه.ظرفالومینیومی چیه؟ باید جتما اینکارو کنیم؟ نمیشه بدون زغالی اینکارو کرد؟ اگه ام با زغاله چجوری اینکارو کردین
پاسخحذفسلام عزیزم ، نمی دونم کجاش رو متوجه نشدید ولی من تویح می دهم اگه جایی رو متوجه نشدید باز بپرسید .
حذفبرای این که ذغال دود بکنه احتیاج هست که ذغال رو توی روغن بندازیم ، چون این مثل منقل نیست که روغن کباب از بالا روش بچکه و دود کنه . و خب ظرفی که می خوایم روغن و ذغال رو توش بریزیم باید به حرارت مقاوم باشه و خب اگه یه بار مصرف باشه بهتره که بریزمش دور و کثیف کاری نشه . برای این کار یه تکه ورق آلومینوم فویل رو برمی داریم و به دست شکل کاسته در میاریم می تونید داخل یه کاسه ی کوچک هم بزارید که شکل کاسه رو بگیره و بعد برش دارید . حالا داخا کاسه ی آلومینیومی که درست کردد یه قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و بین کباب ها بزارید ، و وقتی ذغال رو روی شعله ی گاز گذاخته کردید ، توی کاسه روی روغن بندازید که سریع شروع به دود کردن می کنه ، باید روز طرف رو با یه ورق آلومینیوم بپوشونید که دود از ظرف خارج نشده و کباب ها رو دودی کنه .
خیلی جالب بود ، انگار رو منقل درست کردی ، سس ارده ای هم که درست کردی عالی بود ، اولش با خودم گفتم شاید از گوشت مرغ استفاده کردی که کبابهات سفیدن ، اما دیدن سس ارده رو روش ریختی ، دستت درد نکنه ، خیلی خوشم اومد ، نوش جونتون باشه :)
پاسخحذفخیلی ممنون رزیتا جونم ، جاتون خالی عزیزم <3
حذفاین کباب دودی با اون سس خیلی عالی می شه و یکی از غذاهای پر طرفدار خونه ی ماست .
وای ی ی ی عجب کبابی
پاسخحذفاین واسه ماها که امکان گریل کردن نداریم خیلی خوبه
دقیقا حدس میزنم که چه مزه و عطر خوبی گرفته باشه
در اولین فرصت میرم سراغش .... ارغوان جون احتمال میدم با این روش که انجام دادی باید یک نوع کباب مال کشورهای عربی باشه
به هر حال منتظر باش که مثل من کامنت بارونت کنن , از این بابت که دودش مضره :)))))
هر چی باشه من که دوست دارم , و هر از گاهی درست میکنم :)
جاتون خالی گیلدا جون ، خیلی طعم و عطر دودی خوبی داره ، بله از یه دستور عربی استفاده کردم .
حذفخودم رو آماده ی کامنت های سرطانی کرده بودم ! ولی فعلا کسی چیزی نگفته مثل این که کباب دودی سرطان زا نیست و فقط برنجش سرطان زاست !
به نظر خیلی خوشمزه میاد دستتون درد نکنه..
پاسخحذفحتما امتحانش میکنم..
خواهش می کنم نسیم جان ، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ، از همین الان نوش جونتون
حذفارغوان جون من دیروز این غذارو درست کردم..
حذفخیلی عالی شد رفت تو لیست غذاهام
مرسی بازم از دستور خوبت
خواهش می کنم .نوش جونتون باشه نسیم جان ، خوشحالم که خوشتون اومده . ما هم خیلی این غذا رو دوست داریم . اگه ازش عکسی گرفتید برام بفرستید تا در آلبوم هنر همراهان قرارش بدم .
حذفممنون ارغوان جون من این غذا رو بانون پیاز و سالاد فلفل دلمه درست کردم عالی بود مرسی که وقت میگذارید ودستور این غذاهای خوشمزه رو می نویسید تا بقیه هم استفاده کنند ومرسی که غذا ها وشیرینی های عربی رو هم اموزش می دهید منتظر دستورهای خوشمزه دیگه از شما هستم موفق وموید باشید
پاسخحذفخواهش می کنم سارا جان ، نوش جونتون باشه . خوشحالم خوشتون اومده عزیزم . اگه ازش عکسی گرفتید به صفحه ی فیسبوک بفرستید تا در آلبوم هنر همراهان قرار بدم .
حذفمتاسفانه مدتیه که از کم لطفی افراد دلخور هستم و اصلا دست و دلم به گذاشتن دستور نمی ره .
ارغوان جون من کاملا اتفاقی با سایت شما اشنا شدم و خیلی خوشحال بودم چون اطمینان داشتم که شیرینی وغذاهای عربی از شما یاد میگیرم وهمون طور که بالا واستون نوشتم اون غذا رو پختم و واقعا خوشمزه بو د البته من برای نون از ارد
پاسخحذفمخصوص نون بعلاوه ارد معمولی استفاده کردم وعالی شد دوست عزیز همون طو ر که خودتون نوشتید اشپزی از علایقتون
است این کارو به خاطر خودتون دنبال کنید البته قبول دارم که کم لطفی باعث دلسردی میشه .
بهر حال من مشتاقانه منتظر دستورهای خوب وخوشمزه شما هستم
ممنون سارا جان <3
حذفارغوان جون امروزاین غذا رودرست کردم.طعمی متفاوت ودلچسب داشت.سپاس بیکران
پاسخحذفنوش جونتون باشه زهرا جان . خواهش می کنم عزیزم ،خوشحالم که خوشتون اومده . اگه ازش عکسی گرفتید و دوست داشتید به صفحه ی غذای دلخواه فیسبوک بفرستید تا در آلبوم هنر همراهان عزیز قرارش بدم .
حذف