۱۳۹۳ بهمن ۲۸, سه‌شنبه

شیرینی لبو


دوستان عزیزم ، این شیرینی خوشمزه و خوشگله و بسیار هم کم چرب و سالمه .

لبو در این شیرینی جایگزین کره شده و این طوری یه شیرینی کم چرب خوشرنگ با استفاده از یه رنگ دنده ی طبیعی داریم . این شیرینی می تونه برای روز سپندارمذگان  یا ولنتاین هم مناسب باشه . بافت این شیرینی نرم و کلوچه ماننده .




مواد لازم :

آرد 1 و ¼  پیمانه
آرد سمولینا  ¼ پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری سرخالی
روغن مایع  2 قاشق غذاخوری
شکر ¼ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
لبو پخته ی  ریز رنده شده ¼ پیمانه فشرده
وانیل  خالص  ¼ قاشق چایخوری سرخالی
چیپس شکلات سفید ¼ پیمانه سرپر
چیپس شکلات قهوه ای ¼ پیمانه سرپر



روش تهیه :

سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید .
در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و الک کنید و بعد آرد سمولینا رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بزارید .
تخم مرغ و شکر و روغن مایع و وانیل رو با هم  زن برقی بزنید تا سفید بشه . 



لبوی رنده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید .



چیپس شکلات رو به مخلوط آرد اضافه کنید و به مخلوط لبو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد.



خمیر رو بین دو ورق کاغذ روغنی قرار بدید و با وردنه به قطر نیم سانت  بازش کنید



و بعد قالب بزنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و سینی رو در طبقه ی وسط فر 180 درجه ی سانتی گراد کمی از قبل گرم شده  به مدت 8 دقیقه قرار بدید .



لبو وقتی حرارت می بینه رنگش رو کم کم از دست می ده ، پس رنگ شیرینی ها روشن تر خواهد شد . اگه زیاد تو فر بمونه رنگش به کرم چرک تبدیل می شه !


بعد از این که از فر در آوردید 2 دقیقه صبر کنید و بعد روی تور سیمی بذارید تا خنک بشه .





نوش جان / ارغوان


۶ نظر:

  1. من الان تو کف اون شیرینی هستم که گوشه لیوان مونده خخخخخ
    بندبازم هست ظاهرا هاهاها چطوری گذاشتی ؟؟
    خیلی خوشگل شده و عکسهاشم زیباست ممنونم عزیزم ولی منظورت رو از اینکه گفتی لبو جایگزین کره شده نفهمیدم مادر جان
    یعنی توی دستور کره بوده و تو به جاش لبو ریختی؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون ، چشماتون قشنگ می بینه <3 شیرینی هم کمی بند بازی بلد بود ، به آرومی گذاشتمش اون بالا خودش وایستاد !!!
      من لبو و جایگزین نکردم ولی در دستورها معمولا می شه از پوره ی میوه و سبزیجات برای کم کردن مقدار چربی استفاده کرد ، مثل کیک های سریع که باسس سیب یا انبه هستند . من یه بار هم کیک کدو حلوایی بدون روغن درست کردم .

      حذف
  2. خیلی جالب شده ارغوان جون , بنظر من رنگش از هر رنگ خوراکی زیباتر و جالبتره
    نوش جونتون باشه عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3
      واقعا لبو به همه چیز رنگ زیبایی می ده

      حذف
  3. رنگش رو خیلی دوست دارم ، چقدر چشم نوازه ، دستور خیلی خوبیه ، من تا حالا با لبو هیچ دستوری رو امتحان نکردم ، خیلی هم دوست دارما ، اما تا حالا نشده ، خلاصه که این کوکیهای تو منو بدجور به هوس انداخت :))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ، چشماتون قشنگ می بینه <3
      من تا حالا چند تا چیز رو امتحان کردم ، البته لبوی پخته وقتی دوباره حرارت می بینه کم کم رنگش رو از دست می ده و برای زیاد تو فر موندن مناسب نیست باید با لبوی خام هم امتحان کنم .

      حذف