۱۳۹۳ اسفند ۱۱, دوشنبه

شیرینی بادامی


دوستان عزیزم ، این شیرینی خوشمزست و مناسبه نوروزه .

امیدوارم که درست کنید و در کنار عزیزانتون از خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم :

آرد 2 و ¼ پیمانه ( من 2 پیمانه برام کافی شد و بقیش رو اضافه نکردم ولی بستگی به جنس آردتون داره) 
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
پودر بادام ¼ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره 120 گرم
پودر شکر ¾ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری سرپر
بادام پوست کنده ی کامل 35 عدد
پودر قند برای تزئین در صورت دلخواه


روش تهیه :

آرد ، بیکینینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید .
کره و پودر شکر رو با هم زن برقی بزنید تا کرمی بشه ، 


بعد  تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه ( حدودا 2 دقیقه ) 


 و بعد رو غن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید


و بعد پودر بادام رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه . 


همزن برقی رو کنار بذارید  و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی که به دست نمی چسبه بدست بیاد . آرد رو کم کم اضافه کنید

ببخشید که عکس تار شده و من متوجه نشدم تا دوباره بگیرم ولی گذاشتمش تا ظاهر چربش رو ببینید !
چون ممکنه به آرد کمتری احتیاج داشته باشید . خمیر این شیرینی حالت چرب داره که  این حالت بعد از پخته شدن ار بین می ره .
از خمیر با اندازه ی گردوی کوچک بردارید طوری که 35 تا بشه .


خمیر رو گرد کنید و کف دستتون بازش کنید و 1 عدد بادام داخلش بذارید و ببندینش و گلولش کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید قرار بدید .
من بزرگتر گرفتم که 25 تا شده ولی برای پذیرایی کوچکتر شیک تره و خوردنش راحت تره و خب تعداد بیشتری شیرینی بهتون می ده .


*** اگه بادام پوست کنده در دسترس ندارید ، بادام  با پوست رو 3 دقیقه بجوشونید و بعد پوستش راحت با فشار دست در میاد .
سینی رو در طبقه ی وسط فر 170 درجه ی سانتی گراد  از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار بدید ، روی شیرینی ها کمی ترک می خوره و کمی پهن می شند .


بعد از این که از فر در آوردید بزارید چند دقیقه رو سینی بمونه بعد روی تور سیمی بزارید تا کاملا خنک بشه بعد با پودر قند تزئین کنید .

*** اگه دوست داشتید می تونید اسانس بادام هم بهش بزنید .
*** این شیرینی خوشمزه بود ، ولی شاید ترجیح می دادم بادومی تر باشه ، شاید برای دفعه ی بعد 3/4 پیمانه پودر بادام بریزم و مقدار آرد رو 1و 1/4 کنم .



نوش جان / ارغوان 

۸ نظر:

  1. شیرنی بادومی دوست میدارم م م م ^_^
    دستت درد نکنه ارغوان جون , اصولا وجود بدم رو تو شیرینی ها و کیکها خیلی دوست دارم , طعم خوبی بهشون میده
    راستی نمیدونم من خطای دید دارم یا عکسهات بخاطر واتر مارکت جدید , کمی شفافیتش رو از دست داده ؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون ، جاتون خالی <3
      هاها ، نه گیلدا جون این مربوط به واتر مارک نیست . این عکس ها قدیمیه و عکاس ناشی بوده :-) ولی نذاشته بودم دستور این شیرینی رو تا به حال و چون تازه گذاشتم از همون واتر مارک استفاده کردم

      حذف
  2. به به بادومی خوشمزه ...خوشمزه و کم شرین به نظر میاد
    نوش جونتون عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون شادی جون ، جات خالی عزیزم <3
      آره خوشمزه و کم شیرین هستش ، کسی هم خواست می تونه پودر قند روش نریزه

      حذف
  3. ارغوان جون مثل همیشه عالی عزیزم .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون عارفه جون ، همیشه به من لطف دارید <3

      حذف
  4. طعم بادوم رو تو کیک و شیرینی خیلی دوست دارم ، اینم که وسطش یه مغز هم داره ، دیگه چه شود ، دست گلت درد نکنه...

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3 جاتون خالی عزیزم :-*

      حذف