دوستان عزیزم ، این تارت خیلی خوشمزست و درست
کردنش راحته و ظاهر زیبایی داره و می تونه گزینه ی خوبی برای شب یلدا باشه .
ترکیب
بیسکویت کاکائویی تلخ و شیرینی شکلات سفید و دانه های آبدار و ترش و شیرین انار
خیلی عالی می شه ، من خیلی دوست داشتم . بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید .
مواد لازم
بیسکویت کاکائویی 225 گرم
کره 110 گرم (آب و خنک شده)
شکلات سفید 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم ( یا ½ پیمانه خامه ی مایع 35
درصد)
وانیل 1 پینچ
دانه ی انار 2 مشت
روش تهیه
اگه از بیسکویت کرمدار استفاده می کنید ،
بیسکویت ها رو از هم باز کنید و با چاقو
کرمش رو بگیرید
و بیسکویت ها رو در دستگاه غذاساز بریزید و پودر کنید .
کره رو روی
گاز یا داخل ماکروویو آب کنید و بذارید از حرارت بیفته ، بعد به بیسکویت پودر شده
در دستگاه غذاساز اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید و بذارید خوب مخلوط بشه .
مخلوط بیسکویت و کره رو
در قالب تارت مورد نظر بریزید و پخش کنید
، طوری که در کف و لبه ها به ضخامت یکسان قرار بگیره و دیواره هاش نازک نشه .
بعد از اینه بیسکویت و کره رو در قالب ریختید و
یکدست پخشش کردید ، خوب روش رو فشار بدید تا بهم بچسبه و محکم بشه . قالب رو برای
یکساعت در یخپال قرار بدید . شکلات سفید رو تکه کنید و در ظرفی مقاوم به حرارت
بریزید
و روی بخار آب در حال جوش بگیرید تا آب بشه (روش بن ماری) ، ظرف نباید با
آب در تماس باشه .
بعد خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید
و هم بزنید تا کاملا یکدست
بشه و از روی بخار بردارید و بذارید از حرارت بیوفته.
قالب تارت رو از یخچال در
بیارید و بیسکویت ها رو از دلخلش در بیارید و داخلش رو با مخلوط
شکلات سفید و خامه پر کنید و روش دانه های انار رو بریزید و برای حد اقل 3 ساعت در یخچال بذارید تا خودش رو
بگیره و بعد سرو کنید
*** من از بیسکویت اوریو استفاده کردم ( 28 عدد
) که یه بیسکویت کاکائویی تیره رنگ کرم دار هستش و کرمش رو ازش جدا کردم . خب هرچی
رنگ بیسکویت تیره تر باشه ظاهر قشنگ تری خواهیم داشت . من تو ایران مشابه این
بیسکویت رو دیدم یادم نیست که مال کدوم کارخونه بود ولی حتی جعبش رو هم مثل بیکویت
اوریو آبی زده بودند . البته بیسکویت های کاکائویی کرم دار تیره رنگ دیگه هم هست
ولی خب اگه در دسترستون نیست می تونید از پتی بور کاکائویی هم استفاده کنید .
***من می خواستم اول تو یه قالب بزرگ بذارم ،
قالب تارت بزرگم 28 سانتی بود و برای این مقدار بیسکویت بزرگ بود و فقط کف قالب رو
می گرفت . فکر می کنم اگه از قالب بزرگ می خواید استفاده کنید 24 سانتی مناسب
باشه. فکر می کنم که اگه تو قالب های تارت کوچک و تک نفره درست کنید بهتر باشه که
من متاسفانه نداشتم و کوچکترین قالب تارتم 12 سانتی بود که در 3 تا گذاشتم که
البته مقدار بیسکویت برای 3 تا هم کم بود و من به زور تا لبه ی قالب رسوندم و قطر تارت در لبه های قالب کم شد و در نتیجه در هنگام در آوردن ار قالب مقداری از لبه
ها ریزش کرد . خوب بود که مثلا تو 2 تا 12 سانتی می ریختم و اضافیش رو مثلا تو یه
کاسه می ریختم و یا اینکه سعی نمی کردم که تا لبه ی قالب بیسکویت رو برسونم و تارت
رو با ارتفاع کمتر درست می کردم .
نوش جان ارغوان
وای ی ی ی ی ارغوان جون ,چه رنگ آمیزی قشنگی شده
پاسخحذفسیاه و سفید و قرمز و ...... ^_^
نوش جونتون باشه عزیزم , امسال من که به هیچ جا هیچ چیز نرسیدم :)
دوست جون دکور و زمینه این عکس محشره و همخونی کامل داره با اون قاقالی لی خوشمزه که گذاشتی :)
پاسخحذفمن دیروز این دسر اسان و خوشمزه رو دست کردم
پاسخحذفولی مشکلم این بود که اصلا نمیشد تارت رو از قالب جدا کرد و من تو همون قالب سرو کردم و این باعث شد بیشتر قاچ ها له و خورد بشه!!