دوستان عزیزم، این حمص خیلی خوشمزه و خوشرنگه و
می تونه به عنوان یه پیش غذای خوشگل و شیک برای دورهمی یلدا باشه .
این حمص کم چربه و می شه
داخل ساندویچ ها و کلاب ها هم ازش استفاده کرد . از اون جایی که کاملا گیاهی هستش برای دوستان گیاه خوار هم مناسبه .
قبلا یه حمص دیگه با فلفل دلمه ای قرمز گذاشته بودم که می تونید دستورش رو اینجا ببینید .
مواد لازم
1 قوطی کنسرو نخود 400 گرمی ( در سبد بریزید تا
آبش بره )
250 گرم لبو (چغندر پخته )
2 حیبه سیر
2 قاشق غذاخوری ارده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 لیموترش زرد و یا 1 عددلیموترش سبز درشت
½ قاشق چایخوری پودر زیره ی سبز
½ قاشق چایخوری پودر تخم گیشنیز
¼ قاشق چایخوری پاپریکا
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل قرمز تند نوک کارد
نمک ½ - 1 قاشق چایخوری (من تقزیبا ¾ ریختم با
ذائقه ی خودتون تنظیم کنید )
آب 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه
لبو و سیر رو تکه کنید و در دستگاه غذا ساز
بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا کاملا ریز بشه .
بعد نخود رو اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید تا
کاملا له و مخلوط بشه . نخود به دیواره ها می چسبه و باید دستگاه رو خاموش کنید و
وسط بیاریدش تا درست مخلوط بشه .
بعد همین طور که دستگاه روشنه ارده و روغن زیتون
رو هم بریزید تا باهاش مخلوط بشه و بعد آب لیموترش رو اضافه کنید و بعد زیره ، تخم
گیشنیز ، پاپریکا ، فلفل سیاه و قرمز و نمک رو اضافه کنید و بعد آب رو و بذارید
کاملا مخلوط و یکدست بشه .
حمص آمادست !
من خیار و هویج رو حلقه کردم و مقداری از حمص
روش گذاشتم .
می تونید با انواع بیسکویت های نمکی و یا چیپس یا نون پیتای مزه دار
خشک و برشته شده سرو کنید . می تونید نون تست رو با قالب برش بزنید و از این حمص
خوشرنگ روش بذارید و کمی کنجد روش بپاشید .
*** بهتره از لبوی که خودتون پختید استفاده کنید
چون به لبو های بیرون مقدار زیادی شکر استفاده می کنند و ما اینجا فقط شیرینی خود
چغندر رو لازم داریم .
***من روش پخت چغندر رو در فر ترجیح می دم بدون
اضاف کردن آب یا هر چیز دیگه ای . چغندر های کوچیک رو انتخاب کنید و خوب بشورینش و
سطحش رو برس بکشید . سر و ته پغندر رو به هیچ عنوان نگیرید . بعد از شستن چغندر رو
خشک نکنید . ورقه ی آلمینیوم رو با قلمو کمی روغن بمالید و کمی هم روغن روی سطح چغندر ها
بمالید و آلومینیوم فویل رو دورش بپبچید و در فر 180-200 به مدت 1 ساعت بذارید تا
بپزه . بعد که در آوردید و خنک شد پوستش رو بگیرید .
نوش جان / ارغوان
چه جالب , من نمیدونستم که حمص رو با خیار و هویج هم میشه خورد
پاسخحذفبه اون صورت ازش اطلاعات ندارم , یکبار درست کردم , فقط خودم خوردم :)))
ولی این رنگش خیلی قشنگه , آدمو تحریک به خوردن میکنه
ارغوان جون , لبو شیرینش نمیکنه ؟؟
چه خوشرنگ ! من خوردم و خوب بود.اینبار با ارتیشوک امتحان کن.اونم خبلب غالی میشه ارغوان جان.
پاسخحذف