دوستان عزیزم ، این تارت خوشمزست و خیلی هم
خوشگل و هوس انگیزه و مناسب شب یلداست .
این شیرینی چیزی بین تارت و چیز کیکه که خیلی خوشمزش می کنه .
مواد لازم برای 12 عدد
برای نون تارت
آرد 1و ½ پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق پایخوری
شکر قنادی یا پودر شکر ½ پیمانه
کره ی سرد 125 گرم مکعبی خرد شده
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 2 قاشق غذا خوری
برای مایه ی میانی
پنیر لبنه یا خامه ای 250 گرم
شکر ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد درشت
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
برای روی تارت
دانه ی 1 عدد انار
خرمالو 2 تا 3 عدد بسته به سایز خرمالو ها (
خرمالو ها شل و له نباشند )
پودر دارچین و یا میخک 1 پینچ
مارمالاد زردآلو 4 قاشق غذا خوری + نصف قاشق غذا
خوری آب
روش تهیه
با دستگاه غذا ساز ، آرد ، نمک ، شکر و وانیل رو
مخلوط کنید و کره ی سرد رو بهش اضافه کنید
و دستگاه رو روشن کنید تا به صورت شن
مانند و بعد به صورت گلوله هایی در سایز نخود در بیاد ،
بعد زرده ی تخم مرغ رو
اضافه کنید و پالس بدید و بعد آب یخ روبه آرامی اضافه کنید و بذارید دستگاه کار
کنه تا خمیر جمع بشه ، نباید زیاد مخلوطش کنید .
در قالب های مافین کپسول کاغذی بذارید، ( اگه
قالب تارت کوچیک دارید می تونید از اونا استفاده کنید ) خمیر رو به 13 قسمت تقسیم
کنید و داخل کپسول ها بذارید و فشار بدید که در کف و دیواره ها به ضخامت مساوی تقسیم بشند .
اون 1 عدد اضافی رو برای ترمیم احتمالی نگه
دارید . با پنگل در کف و دیواره ی خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید و ظرف مافین رو برای
30 دقیقه در فریزیر بذارید .
بعد از 20 دقیقه فر رو روی دمای 190 درجه سانتی
گراد روشن کنید تا گرم بشه .
بعد مواد میانی رو درست کنید ، پنیر ، شکر رو با
هم بزنید بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا مخلوط و یکدست بشه .
قالب مافین رو در طبقه ی وسط فر بذارید تا قسمت نون به حالت نیم پخت
در بیاد ، بعد از 5 دقیقه شروع به چک کردن کنید ، رنگ خمیرتغییر می کنه و حالت
پخته به خودش می گیره و کمی پف می کنه ، بعد از فر در بیاریدیش و اگه پفش نخوابید
با دست فشار بدید تا بخوابه
و اگه قسمتی ترک خورده به اون یه تکه خمیر اضافه
ترمیمش کنید و بعد از مایه ی میانی داخلش بریزید و برای 15 دقیقه یا تا زمانی که
مایه ی میانی خودش رو ببنده و دور تارت طلایی بشه در طبقه ی وسط فر 160 درجه بذارید . من نذاشتم
نون تارت خیلی طلایی بشه چون اون طوری کرم وسطش هم خشک تر می شه که من دوست ندارم
این طوری باشه .
بعد از این که قالب رو از فر در آوردید 10 دقیقه
روی تور سیمی بذارید و بعد تارت ها رو از
داخل قالب در بیارید و بذارید به سرد شدن ادامه بدند . تارت ها رو از داخل کپسول در بیارید و اگه دوست
دارید داخل یه سری کپسول دیگه بذارید یا همون طوری بدون کپسول بذارید .
خرمالوها رو پوست بگیرید و دارچین رو بهش اضافه
کنید و بعد دانه های انار رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و مقداری روی هر کدوم از
تارت ها بریزید .
مارمالاد زردآلو رو با مقدار کمی آب گرم کنید
وبا قلمو روی میوه ها بمالید تا براق بشه و پلاسیده نشه .
نوش جان / ارغوان
*** یلداتون هم پیشاپیش مبارک باشه ، می خواستم اولین کسی باشم که یلدا رو بهتون تبریک می گه !
یادمان باشد با آمدن زمستان اجاق خاطره ها را روشن بگذاریم تا دچار سردی فاصله ها نشویم …
یلدا یعنی یادمان باشد که زنگی آنقدر کوتاه است، که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت
یلدا یعنی بهانه ای برای در کنار هم شاد بودن و زندگی یعنی همین بهانه های کوچک گذرا.
یلداتان مبارک و زندگیتان پر از بهانه های شاد باد.
مرسی ارغوان جون , پیشاپیش شب یلدای خوبی رو برای خودت و همسرت آرزو میکنم و امیدوارم که شادیهاتتون به بلندای شب یلدا باشه
پاسخحذفو مرسی بابت این تارت زیبا و قشنگت که یقینا با این ترکیب خوشمزه هم هست
چقدر نان تارتت زیبا جا افتاده ^_^
خیلی ممنون گیلدا جون <3
حذفخوشمزه بود عزیزم ، جاتون خالی . شما هم که مثل من پنیر دوست دارید :-)
وای دهنم آب افتاد، دلم به تاپ تاپ افتاد دوست جون :)
پاسخحذفآخی عزیزم :-) جات خالی . کاش می شد برات بفرستم <3
حذف