۱۳۹۳ شهریور ۳۰, یکشنبه

مافین انبه و چیپس دارچین


دوستان عزیزم ، این مافین خیلی خوشمزست و بافت خوبی داره و وجود انبه رطوب مناسبی بهش می ده و وجود چیپس دارچین خوشمزه و معطرش می کنه.

 و خوبیش اینه که درست کردنش خیلی سادست و احتیاجی به همزن برقی نداره  . اگه مثل من به مافین های میوه ای علاقه دارید امتحانش کنید.


مواد لازم :
آرد سفید 1و ½ پیمانه
آرد کامل  گندم ½ پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک نوک کارد
شکر ¼- 1/3 پیمانه ( بنا به شیرینی انبه و چیپس شکلاتتون میتونید میزانش رو تغییر بدید ،من ¼ ریختم)
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¼ پیمانه
ماست 1/3 پیمانه
شیر ¼ پیمانه
انبه 1 پیمانه سر پر مکعبی خرد شده ( بسته به سایز انبتون داره ،مال من کمتر از 1 عدد بود )
چیپس شکلات ½ پیمانه ( من از چیپس دارچین استفاده کردم )


روش تهیه :
در قالب های مافین کپسول کاغذی قرار بدید یا قالب های مافین رو چرب کنید . من همیشه کپسول ها رو هم چرب می کنم چون در خیلی از موارد به کپسول ها می چسبه .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشنن کنید .
مواد خشک که شامل آرد ،بیکینگ گودر ،نمک و شکر هستش رو  در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط  کنید . در یک کاسه ی دیگه تخم مرغ ها رو با قاشق یا هم زن دستی هم بزنید و بعد ماست و روغن و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشند .


 انبه ی خرد شده رو هم به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط کنید ،بعد چیپس شکلات رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید ،مقداری از چیپس شکلات رو برای روی مافین ها نگه داره .


 حالا مخلوط تخم مرغ رو به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید .


خمیر کیک رو در کپسول های مافین بریزید . من چون می خواستم مافین های برآمده و تپلی داشته باشم ¾ هر کپسول رو گر کردم و 9 تا مافین داشتم ، اگه 2/3 هر کپسول رو پر کنید ، 12 عدد مافین خواهید داشت . 


قالب رو در طبقه وسط به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد بزارید . بعد از در اوذدن از فر 5 دقیقه با قالب روی تور سیمی قرار بدید


و بعد از قالب در آورده و روی تور سیمی بزارید تا کاملا خنک بشه .


*** من بافت و رنگی که آرد کامل به مافین می ده رو دوست دارم برای همین از آرد کامل هم استفاده کردم ، شما می تونید همش رو از آرد سفید استفاده کنید .
*** می تونید برای این مافین از چیپس شکلات قهوه ای یا سفید استفاده کنید .من از چیپس دارچین استفاده کردم که خیلی طعم و عطر خوبی بهش داده بود ،اگه چیپس دارچین در دسترس دارید حتما ازش استفاده کنید .دفعه ی بعد شاید 1 قاشق چایخوری دارچین به مخلوط آرد اضافه کنم و چیپس شکلات سفید بریزم .


نوش جان / ارغوان




۶ نظر:

  1. به به عجب مافینی شده , چه پفی کرده
    ارغوان جون منظور از ارد سفید همون ارد معمولی هست ؟؟ و ارد کامل گندم کدومه ؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون ،جاتون خالی عزیزم <3
      بله آرد سفید همون آرد معمولی هستش ، من همیشه می نویسم آرد همه منظوره All purpose Flour برای همه سوال پیش میاد این دفعه به زبون اونا نوشتم .
      آرد کامل گندم همون آرد سنگک هستش whole wheat flour

      حذف
    2. متوجه هستم , حق دری عزیزم
      پس ارد سنگک باید کمی تیره باشه اگه اشتباه نکنم , یعنی اردی که کمی سبوس داره

      حذف
    3. بله عزیزم ،همین طوره تیره تر هستش و با سبوس آرد شده

      حذف
  2. چقدر بافتش عالی شده ارغوان جان ، کاملا اسفنجی ، من خیلی انبه دوست ندارم ، اما چون تو درست کردی ، یه تیکه ازش میخورم ، چون مطمئنم خوشمزست :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم <3 شما همیشه به من لطف دارید
      تو کیک خوشمزه می شه ، البته من کیک های میوه ای رو دوست دارم

      حذف