۱۳۹۴ آذر ۲۲, یکشنبه

مینی تارت پنیر با انار و خرمالو


دوستان عزیزم ، این تارت خوشمزست و خیلی هم خوشگل و هوس انگیزه و مناسب شب یلداست .


این شیرینی چیزی بین تارت و چیز کیکه که خیلی خوشمزش می کنه .



مواد لازم برای 12 عدد

برای نون تارت

آرد 1و ½ پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق پایخوری
شکر قنادی یا پودر شکر ½ پیمانه
کره ی سرد 125 گرم مکعبی خرد شده
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 2 قاشق غذا خوری

برای مایه ی میانی

پنیر لبنه یا خامه ای 250 گرم
شکر ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد درشت
وانیل 1/8 قاشق چایخوری

برای روی تارت

دانه ی 1 عدد انار
خرمالو 2 تا 3 عدد بسته به سایز خرمالو ها ( خرمالو ها شل و له نباشند )
پودر دارچین و یا میخک 1 پینچ
مارمالاد زردآلو 4 قاشق غذا خوری + نصف قاشق غذا خوری آب


روش تهیه

با دستگاه غذا ساز ، آرد ، نمک ، شکر و وانیل رو مخلوط کنید و کره ی سرد رو بهش اضافه کنید


 و دستگاه رو روشن کنید تا به صورت شن مانند و بعد به صورت گلوله هایی در سایز نخود در بیاد ،


بعد زرده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و پالس بدید و بعد آب یخ روبه آرامی اضافه کنید و بذارید دستگاه کار کنه تا خمیر جمع بشه ، نباید زیاد مخلوطش کنید .


در قالب های مافین کپسول کاغذی بذارید، ( اگه قالب تارت کوچیک دارید می تونید از اونا استفاده کنید ) خمیر رو به 13 قسمت تقسیم کنید و داخل کپسول ها بذارید و فشار بدید که در کف و دیواره ها به ضخامت  مساوی تقسیم بشند .

اون 1 عدد اضافی رو برای ترمیم احتمالی نگه دارید . با پنگل در کف و دیواره ی خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید و ظرف مافین رو برای 30 دقیقه در فریزیر بذارید .
بعد از 20 دقیقه فر رو روی دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه .
بعد مواد میانی رو درست کنید ، پنیر ، شکر رو با هم بزنید بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا مخلوط و یکدست بشه .
قالب مافین رو در  طبقه ی وسط فر بذارید تا قسمت نون به حالت نیم پخت در بیاد ، بعد از 5 دقیقه شروع به چک کردن کنید ، رنگ خمیرتغییر می کنه و حالت پخته به خودش می گیره و کمی پف می کنه ، بعد از فر در بیاریدیش و اگه پفش نخوابید با دست فشار بدید تا بخوابه


و اگه قسمتی ترک خورده به اون یه تکه خمیر اضافه ترمیمش کنید و بعد از مایه ی میانی داخلش بریزید و برای 15 دقیقه یا تا زمانی که مایه ی میانی خودش رو ببنده و دور تارت طلایی بشه  در طبقه ی وسط فر 160 درجه بذارید . من نذاشتم نون تارت خیلی طلایی بشه چون اون طوری کرم وسطش هم خشک تر می شه که من دوست ندارم این طوری باشه .


بعد از این که قالب رو از فر در آوردید 10 دقیقه  روی تور سیمی بذارید و بعد تارت ها رو از داخل قالب در بیارید و بذارید به سرد شدن ادامه بدند . تارت ها رو از داخل کپسول در بیارید و اگه دوست دارید داخل یه سری کپسول دیگه بذارید یا همون طوری بدون کپسول بذارید .
خرمالوها رو پوست بگیرید و دارچین رو بهش اضافه کنید و بعد دانه های انار رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و مقداری روی هر کدوم از تارت ها بریزید .
مارمالاد زردآلو رو با مقدار کمی آب گرم کنید وبا قلمو روی میوه ها بمالید تا براق بشه و پلاسیده نشه .



نوش جان / ارغوان 

*** یلداتون هم پیشاپیش مبارک باشه ، می خواستم اولین کسی باشم که  یلدا رو بهتون تبریک می گه ! 

یادمان باشد با آمدن زمستان اجاق خاطره ها را روشن بگذاریم تا دچار سردی فاصله ها نشویم …
 یلدا یعنی یادمان باشد که زنگی آنقدر کوتاه است، که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت
یلدا یعنی بهانه ای برای در کنار هم شاد بودن و زندگی یعنی همین بهانه های کوچک گذرا. 
یلداتان مبارک و زندگیتان پر از بهانه های شاد باد.



۴ نظر:

  1. مرسی ارغوان جون , پیشاپیش شب یلدای خوبی رو برای خودت و همسرت آرزو میکنم و امیدوارم که شادیهاتتون به بلندای شب یلدا باشه
    و مرسی بابت این تارت زیبا و قشنگت که یقینا با این ترکیب خوشمزه هم هست
    چقدر نان تارتت زیبا جا افتاده ^_^

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون گیلدا جون <3
      خوشمزه بود عزیزم ، جاتون خالی . شما هم که مثل من پنیر دوست دارید :-)

      حذف
  2. وای دهنم آب افتاد، دلم به تاپ تاپ افتاد دوست جون :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آخی عزیزم :-) جات خالی . کاش می شد برات بفرستم <3

      حذف