۱۳۹۳ خرداد ۱۱, یکشنبه

کوکی شیر عسلی با گردو و شکلات



 دوستان عزیز ، این کوکی تخم مرغ نداره و به علت وجود شیر عسلی خیلی خوشمزه ،خوش عطر و ترده و درست کردنش هم ساده هستش ،بهتون پیشنهاد می کنم امتحانش کنید . دوستان این کوکی بافتش بیشتر شبیه بیسکوئیت هستش تا کلوچه یعنی نرم نیست .

مواد لازم :

کره 100 گرم
شکر 1/4 پیمانه
شیر عسلی 1/4 پیمانه

وانیل در صورت تمایل 1/8 قاشق چایخوری ( وجود شیر عسلی در این کوکی بوی مطبوعی بهش می ده و احتیاجی به وانیل نیست)
آرد 1و 1/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1و 3/4 قاشق چایخوری
نمک یک پینچ
چیپس شکلات یا شکلا ت تخته ای با چاقو خرد شده 1/3 پیمانه
گردوخرد شده 1/3 پیمانه ( اگه گردو رو درشت خرد کنید ظاهر قشنگ تری پیدا می کنه ،ولی میل خودتونه )

شیر عسلی ،شیر شیرین شده ی غلیظ شده هستش که می تونید قوطی هاش رو از سوپر مارکت ها تهیه کنید

*** میتونید از هر مغز ،میوه ی خشک یا هر نوع شکلاتی استفاده کنید .
*** من در این کوکی از شکلات تخته ای سیاه که به صورت مربع های کوچک با چاقو خرد کردم استفاده کردم ،که استفاده از شکلاتی که خودتون خورد می کنین باعث می شه که کمی از شکلات در عین مخلوط کردن با خمیر مخلوط بشه و رنگش رو تیره تر کنه اگه از چیپس شکلات استفاده کنید کوکی روشن تری خواهید داشت .
*** اگه از شکلات تلخ استفاده می کنید و نمی خواید کوکی تون کم شیرین باشه می تونید مقدار شکر رو به 1/2 پیمانه سر خالی افزایش بدید ولی من چون کم شیرین دوست دارم این کار رو نکردم 

طرز تهیه  :

آرد ،بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
کره رو با شکر با همزن برقی بزنید تا کرمی بشه و بعد شیر عسلی رو اضافه کنید و باز بزنید ،حالا مخلوط آرد رو اضافه کنید و با با قاشق یا لیستک هم بزنید و بعد چیپس شکلات و گردو رو اضافه کنید  و مخلوط کنید ،بعد گلوله هایی از خمیر درست کنید( با این مقدار مواد 15 عدد کوکی درست می شه ) و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بذارید و با پشت قاشق کمی گلوله ها رو فشار بدید تا تخت تر بشن و در فر 180درجه(فر رو از 5 دقیقه قبلش روشن کنید که گرم بشه) به مدت 15-20 دقیقه یا تا وقتی که زیر کوکی ها طلایی بشه بذارید . بعد از در آوردن از فر کوکی ها رو تا 5 دقیقه از روی سینی برندارید تا خنک بشه و خودش رو ببنده. این کوکوی به دلیل کره ای که داره بعد از سرد شدن کمی سفت می شه و حالت خرت خرتی پیدا می کنه.

*** این که کوکی هاتون چقدر پهن می شند و ترک می خورند بستگی به دمای فرتون داره که می تونه متفاوت باشه.
نوش جان / ارغوان




۱۰ نظر:

  1. پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم ، نوش جونت باشه شادی جون <3

      حذف
  2. عزیزم دستت درد نکنه بابت این کوکیهای بسیار عالی ممنونم ارغوان جانم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم نیلوفر جانم ،خیلی ممنون عزیزم <3

      حذف
  3. man daram miram emshab dorost konam omidvaram khosh maze beshe

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. به امید خدا :-) من که خیلی مزش رو دوست داشتم و البته دوستانی که درستش کردند .

      حذف
  4. چقدر این کوکیها عالی به نظر میرسه عزیزم دستت درد نکنه ارغوان جان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خوشمزست واقعا ،جاتون خالی عزیزم <3 ممنون نیلوفر جان

      حذف
  5. عالی بود
    ممنون
    فقط اگه بخوایم سفت نشه چیکار کنیم؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم مریم جان ، خیلی ممنون عزیزم
      این کوکی مدلش این طوریه و جنسش هیچ وقت مثل کلوچه نرم نمی شه و بیشتر حالت بیسکویتی داره ولی نه این که سفت و دندان شکن باشه . شاید اگه یه تخم مرغ رو جایگزین شیر عسلی کنید نرمتر بشه ولی نه باز هم در حد کلوچه

      حذف