۱۳۹۳ مهر ۸, سه‌شنبه

خوراک میگو با شیر نارگیل


دوستان عزیزم ،این غذا خیلی خوشمزست و کلا ترکیب شیر نارگیل در غذاهای دریایی خیلی خوشمزه می شه .

 اگه میگو دوست دارید حتما این غذای راحت و سریع و سالم رو امتحان کنید . این غذا در اصل یک غذای برزیلی هستش.

مواد لازم :

میگو درشت 450 گرم ( شسته و پاک شده )
روغن نارگیل یا زیتون یا هر روغن دیگه ای که دارید 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ  اسلایس شده 1 عدد
4 عدد پیاز چه  خرد شده قسمت سفید و سبز رو جدا خرد کنید
½ پیمانه گیشنیز خرد شده
3 -4 حبه سیررنده شده
½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک خرد شده ( من به جاش ¼ قاشق چایخوری از پودرش استفاده کردم )
1 قوطی شیر نارگیل
1 قوطی گوجه فرنگی (بدون پوست و تخم ) خرد شده ، گوجه فرنگی رو در سبد بریزید تا آبش خالی بشه
2 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش


روش تهیه :

روی میگو های شسته و پاک شده (رگ گرفته ) نمک بپاشید و کنار بزارید .
روغن رو در قابله ای بریزید و فلفل قرمزدلمه ای اسلایس شده در آن تفت بدید تا نرم بشه در حدود 4 دقیقه ، بعد قسمت سفید پیازچه رو اضافه کنید و تفت بدید ، بعد ¼ پیمانه گیشنیز و سیر و فلفل قرمزخشک یا پودری رو اضافه کنید و باهم برای مدت 1 دقیقه تفت بدید و بعد گوجه فرنگی رو اضافه کنید و بعد شیر نارگیل رو اضافه کنید و بزارید بجوشه ، شعله رو کم کنید و بزارید که مزه ها به خورد هم بره سس غلیظ بشه ،تقریبا 10 دقیقه . میگو ها رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با سس مخلوط بشه و برای 5 دقیقه با سس بپزه ،بعد آب لیموترش رو اضافه کنید و نمک و فلفلش رو اندازه کنید و از روی حرارت بردارید  با قسمت سبز پیازچه ها و بقیه ی گیشنیز باقی مونده تزئینش کنید و با برنج سفید سرو کنید .
من می خواستم این غذا رو با برنج نارگیلی تایلندی سرو کنم ،که مثلا برای 2 لیوان برنج 1 لیوان شیر نارگیل و 2 لیوان اب لازمه ولی شیر نارگیل اضافه نداشتم بنابر این برنج رو با روغن نارگیل پختم ، طعم خوبی داشت و ته دیگ برشته ای شده بود .



*** اگه به کنسرو گوجه فرنگی دسترسی ندارید می تونید 4 تا گوجه فرنگی متوسط رو برای 8 دقیقه در آب جوش بندازید و بعد به راحتی پوستش رو جدا کنید و تخم هاش رو بگیرید و خرد کنید .
***  اگه به شیر نارگیل دسترسی ندارید می تونید در خونه تهیه کنید . براتون دستور ساده ی پگاه جون
 ( وبلاگ آشپزی از دل و جان ) رو میذارم ، دستور ایشون رو اینجا می تونید ببینید  . دستشون درد نکنه .

نوش جان / ارغوان

۷ نظر:

  1. به به چه کردی عزیزم عاشق این رنگ بندی غذاهاتم خیلی خوش اب رنگه
    شیر نارگیل که نیست اینجا باید خودمون دست به کار شیم
    باورت میشه من تا حالا میگو پاک نکردم و نمی دونم چطوری باید تمیز کردو رگ گرفت ؟؟ :)))) بهم نخندی ها؟ ولی خوب نمیدونم دیگه
    پاک شده اش تو بازار هست؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون عزیزم ،چشمات قشنگ می بینه <3
      میگو هایی که تو تهران هستند خودشون معمولا نیمه پاک شده یا پاک شده هستند . یعنی بعضی ها لایه ی سخت پوستش گرفته شده ولی رگ پشتش ( که در حقیقت دستگاه گوارشش هست ) گرفته نشده و بعضی ها هم گرفته شده یعنی پشتش رو باز کردند و در آوردنش ولی در بعضی هاش کامل نیست و خودت باید در بیاری و کامل تمیزش کنی . تو تهران تو فروشگاه شهروند معمولا هست که مارک مه پروتئین از بقیشون بهتره .

      حذف
  2. به به ، مثل همیشه عالی و خوش آب و رنگ ، من تا حالا شیر نارگیل رو تو غذا امتحان نکردم ، هیچ تصوری از طعمش ندارم ، اما وقتی تو میگی عالی میشه ، یعنی عالی میشه دیگه ، دست گلت درد نکنه :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی ممنون رزیتا جونم ،همیشه به من لطف دارید <3
      شیر نارگیل خوب می شه واقعا تو غذا . یه خوراک دیگه هم قبلا با ماهی شیر نارگیل و زرچوبه درست کردم و خیلی دوست داشتیم .

      حذف
  3. به به من باز غذایی دریایی دیدم و دست و دلم لرزید :)))
    دستت درد نکنه ارغوان جون , من فقط ١ بار با شیر نارگیل تو سوپ کار کردم و همونجور که گفتی لذیذ میشه
    ولی این ایده ای شد که دوباره تکرار کنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گیلدا جون با غذا های دریایی خیلی عالی می شه حتما امتحان کنید

      حذف
  4. مطمئنی گوجه اضافه کردی؟ کو رنگش؟

    پاسخحذف